Wat jij niet ziet

Vanavond is het afscheidsfeest van de populaire en succesvolle conrector Hero. En tegelijkertijd wordt zijn opvolger bekend.

Speeldata:

  • 22 en 24 maart 2024
  • 5, 6, 7, 12 en 13 april 2024

Regie: Roger Slangen
Auteur: Mark van den Reek

Vanavond is het afscheidsfeest van de populaire en succesvolle conrector Hero. En tegelijkertijd wordt zijn opvolger bekend.

Zijn collega’s hebben gisteravond getracht een lofzang voor hem in te studeren want Hero verdient tenslotte een mooi afscheid echter,…….op de laatste schooldag voor de zomervakantie lopen de spanningen in de docentenkamer hoog op. Ellebogenwerk, jaloezie en wrok vormen de opmaat tot een feest dat maar geen feest wil worden 

‘Wat jij niet ziet’ is een tragi-komedie in acht lesuren over beeldvorming. Over de onhebbelijke menselijke neiging het onbekende zelf maar in te vullen. Over de spanning tussen weten en vermoeden.

Kaarten reserveren

Reserveer nu kaarten voor deze waanzinnig mooie voorstelling! U kunt direct online betalen. De toegangsprijs is inclusief koffie of thee vooraf en een pauzedrankje.

Let op: de foyer is geopend vanaf een half uur voor aanvang van de voorstelling. Voor de avondvoorstelling is dit dus vanaf 19:45 uur en voor de middagvoorstellingen vanaf 13:45 uur. 

Reserveren
Verbouwing foyer

Onze foyer is aan een opknapbeurt toe. Wij hopen dat u ons daarbij wilt helpen door na de voorstelling nog even gezellig na te praten met een drankje en een hapje.

U kunt voor € 6,- een heerlijk borrelplankje bestellen. De opbrengst zal besteed worden aan het opknappen van de foyer.

Kaarten annuleren
Kunt u de voorstelling toch niet bezoeken? Jammer! Een gemaakte aankoop kunt u wijzigen of annuleren tot uiterlijk 48 uur vóór aanvang van de desbetreffende voorstelling. Wij denken met u mee en kunnen het volgende voor u doen:  
  1. Tickets verplaatsen: Verplaats uw tickets kostenloos naar een andere voorstelling.
  2. Ticketkosten retour: U ontvangt de ticketkosten retour op uw bankrekening.
U kunt hier over mailen naar: kaartverkoop@theatergroepvoorburg.nl
Scroll naar boven